Mitt samlade december på instagram

2 januari, 2017
instagram december 2016

Mitt december på instagram

Mitt december på instagram. Som alltid en välfylld månad. En hel del godsaker hann vi njuta av och i vanlig ordning summerar jag månaden med ett urval bilder från instagram. Allt det ätbara finns såklart här på bloggen i både bild och med recept.

Lakritsmandlar

Gluten- och mjölkfri saffrans- & mandelkaka (utan raffinerat socker)

Chiapudding med saffran

Bounty Bars

Klassisk adventskaka med saffran

Vit glögg med lime

Mitt gluten- och mjölkfria teffbröd med julens kryddor

 

Du vet väl att du även kan följa mig på instagram @anneliesblomsterochbakverk och på Blomster&Bakverks facebooksida.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?