Moodboard februari

5 februari, 2015
 
Ny månad innebär nytt moodboard med sådant som just nu hittas i trädgård, skog och natur. Hos mig har ett tungt snötäcke bäddat in trädgården i vackraste vintervitt. Tog på mig varmt och gick en runda för att plocka av allt i min trädgård som är vintergrönt. Det får bli temat för februari månads moodboard. Vintergrönt.
 
 
Rhododendron, salvia, lagerhägg, idegran, skuggröna, buxbom, julros,
murgröna, buddleja, blåen, pelartuja, forsythia, krypen, klätterbenved. 
 
 
När jag väl skakat av all snö från det gröna, fått det att torka och förevigat februari så kom jag på att det under det där snötäcket också finns både japansk starr och två sorters vintergröna i min trädgård. Kanske något mer. Men visst är det hoppingivande ändå att jag hittade så mycket grönt. Där under allt det vita. Ska bli spännande att se vad mars trädgårdsplock ger oss. 
 
Varje månad är vi några som skapar moodboards med det som finns i trädgården/naturen just nu;
saker och färger som inspirerar och symboliserar den aktuella månaden.
Du väljer själv hur du arrangerar och fotograferar. 
 
Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?