Moodboard från trädgården • Januari 2016

11 januari, 2016
Äntligen dags för årets första moodboard från trädgården. Igår gick jag ut och plockade ihop lite av det som fanns att hitta under det tjocka snötäcket. Och idag är det plusgrader och slask … Men det var roligt att gå en januaripromenad i trädgården. Basen med vintergrönt speglas även i mitt moodboard och eftersom jag först till våren städar i trädgården så finns det gott om fröställningar att njuta av hela vintern. Här syns både rosenflockel, gräs, astilbe, solhatt, höstsilverax, lavendel, gullviva, syrenbuddleja, stjärnflocka, allium, kärleksört. Och så den söta vita skogsastern som med sitt vita ludd ser ut som små snöklädda ängsblommor. Det enda blommande i vår trädgård för tillfället är den planterade ljungen i blomlådorna och några små tappra vita julrosor.
Första uppslaget i årets trädgårdsbok, det ska bli roligt att planera säsongen och följa det här årets månader. Fjolåret summerades ju här. Om du finns på instagram och vill dela med dig av hur din trädgård ser ut just nu får du gärna märka bilderna #moodboardfrånträdgården och #gardenmoodboard så hittar vi varandra. Det vore roligt att få se flera moodboards ♥
På Instagram hittar du mig här. Och vill du följa Blomster&Bakverk på Facebook gör du det här.
Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?