Moodboard från trädgården är tillbaka

5 maj, 2019
moodboard från trädgården april

moodboard från trädgården april

Moodboard från trädgården i april

Om du följt mig en längre tid så kanske du minns att jag under en ganska så lång period gjorde en moodboard från trädgården varje månad. Ett sätt att varje månad se och plocka av det som är i säsong och finns just då. Och så plocka ihop det och arrangera till ett moodboard som fotograferas och sparas eller läggs ut på Instagram eller blogg. Jag tycker det blir en extra fin bonus i slutet av året att blicka tillbaka på alla bilder som skapats och på så sätt följa trädgårdens skiftningar och skeenden. Ett mycket kärt nöje.

Jag tog en paus från detta nöje men det väcktes nyligen till liv igen. Min vän Karin och jag har nu uppmuntrat våra följare på Instagram att vara med och skapa en moodboard varje månad. Bilderna taggas med #moodboardfrånträdgården och/eller #mygardenmoodboard På så sätt hittar vi och kan njuta av varandras bilder. En kreativ och rolig blomsterlek som man kan vara med på varje månad eller när det passar. Jag och Karin blir så glada för alla som är med!

Här ovan ser du vad som blommar i min trädgård just nu. Nästa moodboard ses vi kring i slutet av maj.

Ännu mera moodboards

Om du vill se hur ett tidigare moodboard från trädgården sett ut hos mig, så finns de samlade här.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Jag blir så glad om du också vill följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?