Moodboard från trädgården, grönt i gråa januari

1 februari, 2017
moodboard fran tradgarden januari

Januari moodboard

Det är hög tid för januari månads moodboard från trädgården. Så här en dag in i februari så är skillnaden inte så stor mot januaris gråa väder och trädgården består mest av grönt och olika fröställningar. Men ett och annat purpurfärgat inslag hittade jag. Liksom knoppar hos julrosorna och en av dem hade jag hjärta att knipsa av. Bara för att visa att det finns hopp.

moodboard fran tradgarden januari

Något som verkligen ger hopp den här tiden på året är att plocka in kvistar av allehanda slag och njuta av knoppar och blad. Då kan du följa växtligheten på nära håll och så känns våren inte riktigt lika långt bort. Snitta grenarna och sätt dem gärna i varmt vatten, så ska du se att växtglädjen kommer igång.

Vill du också vara med och göra ett moodboard från din trädgård får du gärna länka till det här som en kommentar. Då kan jag klicka mig vidare och kika på hur det ser ut hos dig. Lägger du upp en bild på instagram kan du använda hashtag #moodboardfrånträdgården så att vi hittar varandra.

För mer Blomster&Bakverk kan du hitta mig på både Facebook och Instagram @anneliesblomsterochbakverk

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?