Moodboard från trädgården – Juli 2016

13 juli, 2016

Sommartid och ledig tid. Nästan inga måsten. Tid att umgås. Att bara vara. Som en god vän skrev, när man känner att balansen till den man vill vara planar ut. De orden landade fint i mig. Något mer som alltid får mig att må bra är trädgårderandet. Liksom att gå ut i min trädgård och plocka ihop ett urval av det som finns just nu och skapa mig ett moodboard. Kalendern visar mitten av juli så hög tid för månadens moodboard från min trädgård.

Hos mig hittar jag just nu olika sorters alunrot och funkia (eller hostor), stjärnflocka, hortensia, ringblommor, tagetes. stäppsalvia (min favorit Caradonna), lavendel, petunia, daggkåpa, astilbe, gräs, näva, nejlika, blodtopp, rosenspirea, kaprifol och allium. Bland annat.

Njuter såklart redan nu men framåt sensommaren och hösten slår det ut ännu fler skönheter och då är nästan tjugotvåans trädgård som allra finast. Då blir det ett nytt moodboard.

Om du hänger på och skapar ett eget kan du väl dela med dig, så jag kan kika in hos dig. Är så roligt att se och inspireras. På instagram använder jag hashtag #moodboardfrånträdgården

Vi ses!

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?