Moodboard från trädgården – Juni 2016

20 juni, 2016

Juni och trädgården bjuder på nya sensationer varje dag. Vissa dagar känns det som att det slår ut något nytt varje gång jag kikar ut genom fönstret. Och det är väl därför månadens moodboard från trädgården ser ut som den gör. Mina olika sorters funkia och ormbunkar som får symbolisera den gröna basen i min trädgården. Och här syns en del av allt det som blommar just nu. Bland annat viol, allium, nävor, prästkrage, rhododendron, honungslök, daggkåpa, alunrot, stjärnflocka, pion, rosentry, stäppsalvia, smultron, gräslök, salvia, fläder och smällspirea.

Visst är det rena rama rikedomen, det här att ha en trädgård.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?