Moodboard juni

11 juni, 2014
 
 
Juni och försommar. Tiden just nu är verkligen magisk. Helt magisk. Kvällsljuset. De vackra morgnarna med daggen som skimrar i morgonljuset. Knopparna som brister och allt som undan för undan växer och spricker upp. Alla gröna blad i olika nyanser som framträder på skiftande sätt allt efter solens vandring. 
 
 
Allium – en favorit i min trädgård. De lila är nästan utblommade och snart, snart spricker de vita ut. 
 
 

Gräslöken med vackra ådringar i bladen som omsluter blomman. 
 
 

Stjärnflocka – Bellis – Rosentry – Gräslök – Rhododendron ”Cunningham’s White’
 
 
 
Och syrener och pioner såklart. Så fluffigt och maffigt och doftande och vackert. 
 
 
 

En salig blandning försommarblomster och blad i juni månads moodboard. 

 ♥
 
Varje månad kan du vara med och skapa ett moodboard med det som finns
i naturen/trädgården just nu; saker och färger som inspirerar och symboliserar
den aktuella månaden. Du väljer själv hur du arrangerar och fotograferar
och länkar sedan ditt inlägg hos Åsa.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?