Moodboard mars

17 mars, 2015
 
 
Det är redan mars och veckorna rusar på. I helgen fick jag äntligen tillfälle att gå en trädgårdsrunda för att få till månadens moodboard. Den här gången plockade jag av det som blommar eller är i knopp. Som vanligt blir man så glad när det för varje dag kikar upp nya små knoppar och grön livsglädje ur jorden.
 
 
 
 
 

Julrosor, krokusar, snödroppar, forsythia, syren och skuggröna.
 
 
Helleborus – så komplex och så vacker, älskar denna röda med skimrande blomblad.
 

 
 
En ljuvlig liten vårbukett. 
Jag   ♥   Våren
 
Varje månad är vi några som skapar moodboards med det som finns i trädgården/naturen just nu; saker och färger som inspirerar och symboliserar den aktuella månaden. Du väljer själv hur du arrangerar och fotograferar. Ditt moodboard kan du visa på blogg eller instagram.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?