Moodboard från trädgården

Försommarens trädgårdsblomster

trädgårdsblomster maj

Försommarens trädgårdsblomster samlade i ett moodboard. Månaden majs bidrag har halkat efter lite men nu så äntligen finns det arrangerat och fotograferat. Och det är precis som det ska, man ska plocka ihop sitt moodboard när tid, energi och lust finns. Även om vi siktar på sista helgen varje månad för att liksom knyta ihop den månad som gått och visa hur det ser ut just nu.

Försommarens trädgårdsblomster

Narcisserna har blommat tillräckligt länge för att pionerna ska ta vid.  Liksom syrenerna. Aklejor, tovsippor, penséer och vintergröna blommar så glatt. Och de vackra alliumbollarna liksom svävar i rabatten och blommar så fint. Ormbunkar, avenbok och funkia bidrar med grönt. Och bronsrodgersian har nog aldrig varit finare.

Backade till fjolårets bild av försommarens blomster, där mycket fanns med, men att pionerna varit så här tidiga har jag nog inte varit med om förut. Tovsipporna är i vanlig ordning en källa till blomsterglädje där de står och så glatt sprider sig.

Nu har jag lämnat in både manus och alla bilder till boken, så nu ska jag ta mig tid att riktigt njuta av försommarens trädgårdsblomster.

P.S. Kika gärna in på Instagram och hashtaggen #moodboardfrånträdgården Så makalöst fina bidrag och kreativa blomsterarrangemang. D.S.

Ännu mera moodboards

Om du är nyfiken på tidigare moodboards från min trädgård, så finns de samlade här.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Varmt välkommen att också följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.