Moodboard från trädgården

Junirabatten, min moodboard från trädgården

8 juli, 2020
junirabatten

Junirabatten blev en något blek och tilltufsad sådan. Äntligen blev det tid att plocka ihop en moodboard från trädgården för juni månad. Senaste dagarnas regn (och hagel!) har gjort gott för jorden men blommorna har slagits sönder.

18 sorter i junirabatten

Jag plockade i alla fall av lavendel, daggkåpa, rosa fläder, mörkbladig smällspirea, näva, schersmin, pion, alunrot, stjärnflocka, allium, blodtopp, tagetes, stäppsalvia och akleja. Förställningar från honungslök, allium och tovsippa. Och så penséer som jag frösådde för första gången. Ena påsen visade något helt annat än det som kom upp men det finns väl en mening med allt.

Var med mig och @photographybykarina och skapa en moodboard från trädgård eller natur. Vi siktar på sista helgen i varje månad. Eller när man har tid och lust. Här kan du se mina tidigare moodboards.

Begränsad signerad utgåva kan beställas redan nu

Du vet väl att du redan nu kan förbeställa boken Blomster & bakverk. Den 3 september kommer min bok att finnas i butik men ni kan redan nu beställa ett signerat ex HÄR och få den hemskickad i slutet av augusti.

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Varmt välkommen också att följa mig på Pinterest Blomster&Bakverk.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.