Moodboard från trädgården

Moodboard från trädgården – Juli 2016

13 juli, 2016

Sommartid och ledig tid. Nästan inga måsten. Tid att umgås. Att bara vara. Som en god vän skrev, när man känner att balansen till den man vill vara planar ut. De orden landade fint i mig. Något mer som alltid får mig att må bra är trädgårderandet. Liksom att gå ut i min trädgård och plocka ihop ett urval av det som finns just nu och skapa mig ett moodboard. Kalendern visar mitten av juli så hög tid för månadens moodboard från min trädgård.

Hos mig hittar jag just nu olika sorters alunrot och funkia (eller hostor), stjärnflocka, hortensia, ringblommor, tagetes. stäppsalvia (min favorit Caradonna), lavendel, petunia, daggkåpa, astilbe, gräs, näva, nejlika, blodtopp, rosenspirea, kaprifol och allium. Bland annat.

Njuter såklart redan nu men framåt sensommaren och hösten slår det ut ännu fler skönheter och då är nästan tjugotvåans trädgård som allra finast. Då blir det ett nytt moodboard.

Om du hänger på och skapar ett eget kan du väl dela med dig, så jag kan kika in hos dig. Är så roligt att se och inspireras. På instagram använder jag hashtag #moodboardfrånträdgården

Vi ses!

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.