Moodboard från trädgården

Moodboard november

9 november, 2014
 
 
En dryg vecka in i november och jag plockade på mig mestadels blad i trädgården till månadens moodboard. De vackra och smått ludna salviabladen som doftar gott och som brukar hålla sig vintergröna. Rosmarin skördar vi ännu. Den japanska lönnens höströda blad har alla fallit till marken efter de fåtal morgnar med frost som inföll förrförra veckan. Och avenbokens blad har gått från grönt till rostfärgat. Några små vita blommor har lyckats överleva. Och nypon och röda bär lyser upp. Liksom en och annan kvist stäppsalvia som ännu blommar. Men de ringblommor som träget blommade och blommade blev till en festmåltid för rådjuren, så odlingslådorna har till sist gjort sitt.
 
 
På en skogspromenad plockade vi med oss lite mossa, lingonris och ett och annat löv som fallit till marken. En korg fylldes med allt vackert från min moodboard och blev till en höstkreation som nu pryder altanen. En november som ännu bjuder vackra färger och jag känner mig redo att omfamna det som kommer härnäst. Med hyacinter, amaryllis, julrosor och värmande ljus.
 

 
 
Varje månad skapar vi moodboards med det som finns i trädgården och naturen just nu; saker och färger som inspirerar och symboliserar den aktuella månaden. Alla är välkomna att vara med och du väljer själv hur du arrangerar och fotograferar och länkar därefter ditt inlägg hos Karin

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.