Moodboard från trädgården

Sparade skatter från trädgården i oktober

27 oktober, 2019
sparade skatter moodboard från trädgården

Sparade skatter, lika vackra nu som då

Sparade skatter från trädgården i oktober utgör månadens moodboard från trädgården. Solrosor som torkat, japanska lönnens intensivt röda flikiga blad, humlekottarna som får en nästan onaturlig grön nyans när de torkat. Frostnupna nypon och rönnbär. Kottar som tappat taget. De vackra skiftningarna i bladen hos den vingade benveden. Och så den spretiga ormbunken som gått från frodigt grön till torkat brun.

En trädgård som för varje dag tar ännu ett steg in i vintervilan. Men mina sparade skatter finns kvar. Som minnen av den där färgsprakande hösten som vi ännu faktiskt är kvar i även om handeln vill få oss att komma i julstämning redan nu. Det är jag då rakt inte redo för ännu. Jag ska njuta klart hösten. För visst är det en fantastiskt fin årstid!

oktober collage

Moodboards från din trädgård

Sista helgen i varje månad (eller när det passar) kan du vara med och skapa en moodboard från trädgården. Ut och plocka, arrangera som du vill, fota och dela med hashtaggarna #moodboardfrånträdgården #mygardenmoodboard så vi kan ta del av varandras säsonger.

Ännu mera moodboards

Om du är nyfiken på tidigare moodboards från min trädgård, så finns de samlade här.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Varmt välkommen att också följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.