Moodboard från trädgården

Trädgården i höstskrud – moodboard september

28 september, 2020
trädgården i höstskrud

Trädgården i höstskrud syns i denna moodboard för september. När jag gick tillbaka och kikade på augusti månads moodboard så ser jag att de blev rätt lika varandra. Jag tog en stunds bara-vara i trädgården igår och plockade lite av varje. Färgerna börjar övergå i höstens färgstarka skiftningar men ännu är det sensommarkänsla i rabatterna.

Trädgården i höstskrud

Jag har plockat av solrosen ’Teddy Bear’, perukbuske, vingad benved compactus, höstanemonen ’Honorine Jobert’, limefärgad rudbeckia, rudbeckia ’Magnus’, penséer, stjärnflocka, fläderbär, ormbunkar, äpplen, skogsaster och syrenhortensia.

Var med mig och @photographybykarina och skapa en moodboard från trädgård eller natur. Vi siktar på sista helgen i varje månad. Eller när man har tid och lust. Här kan du se mina tidigare moodboards.  Kika gärna in på Instagram och hashtaggen #moodboardfrånträdgården Så makalöst fina bidrag och kreativa blomsterarrangemang. 

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Varmt välkommen också att följa mig på Pinterest Blomster&Bakverk.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Trädgården i höstskrud – moodboard september – Matmartyren 29 september, 2020 at 05:08

    […] Trädgården i höstskrud – moodboard september dök först upp på […]

  • Lämna en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.