Några bilder från december

3 januari, 2018

God december och god fortsättning

Med några bilder från december vill jag önska er en god fortsättning och knyta ihop 2017 års sista månad.

December bjöd på härligt mycket bakning, bland annat i form av glutenfritt julbröd. Med detta recept debuterade jag också som en av kreatörerna i The Creative Collective Sweden, som drivs av Gina. Oerhört roligt att ta del av all inspiration som bjudits hela december och som fortsätter med några överraskningar till.

Mina godaste saffransskorpor har gått åt som smör i solsken. Och den glutenfria saffranskladdkakan var så god.

Så fick jag i uppdrag att även i år ansvara för att ta fram bilderna till Smakbox julkampanj. Idé, styling och foto av mig. Härligt med uppdragsgivare som ger en fria händer och ännu härligare när båda parter är lika glada.

Turgumma har jag ofta kallats genom åren men det var länge sedan jag vann något tills plötsligt en dag den där ostbrickan med goda tillbehör landade hos mig. Ljuvliga godsaker och finheter från Saint Agur.

Och så mitt juliga blomsterpill. Som fick bli motivet till årets julkort från familjen och som även fick vara med i lokaltidningen.

December blev en fin och god månad. Vill du följa mig lite oftare än härinne så finns jag på Instagram @anneliesblomsterochbakverk

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?