November, en välfylld månad

30 november, 2017
november instagram

November, fotande och firande

Tänk att november redan är inne på sin sista dag. Den här månaden som brukar kännas så lång. Nu knackar december på dörren och jag tänker att jag ska försöka ha en kravlös månad. Som matbloggare är det lätt att dras med i hysterin bland alla juliga inlägg som delas hela tiden varje dag. Jag tänker att julen här inne får bli lite lagom julig. Inte hinner man baka och koka och laga allt det där. Även om jag älskar att inspireras så kan det bli lite för mycket. Jag älskar julen och det viktigaste är ändå att hitta det där lugnet. Tillsammans. Sedan vill jag också njuta en massa gott. I lagom dos.

Men nu var det ju november som skulle knytas ihop. I vanlig ordning med ett urval bilder från mitt hörn av världen på instagram. Du hittar mig här: @anneliesblomsterochbakverk Det blev en hel del tid med kameran vilket jag älskar. Känner att jag utvecklas hela tiden och bara vill framåt. Det är fantastiskt roligt. Och så hanns lite firande med. Tänka sig att jag blev nominerad till Stora Matbloggspriset. November blev en riktigt fin månad.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?