Novembers skiftningar i en moodboard

20 december, 2020
novembers skiftningar

Novembers skiftningar

Novembers skiftningar i trädgården går från mörkaste grönt till orange, brunt, lite koppar och fuchsia. Vår trädgård har en vintergrön linje vilket är tacksamt så här års då det inte bara blir helt brunt och grått. Gran och en, lagerhägg, murgröna, ormbunke är i grönt sällskap med mynta, rosmarin och oregano. Den torkade hortensian matchas fint av japanska lönnens blad som ligger på hög i släntens plantering. Och gräset Heavy Metal skimrar så vackert. Det gör också astilben Sprite vars blomställningar skiftar i både brunt och rött. De silverskimrande gröna bladen sitter på syrenbuddlejan och de fluffiga små varmvita bollarna högst upp kommer från ulleternell och vit skogsaster.

Min moodboard från trädgården med novembers skiftningar drog ut lite på tiden eftersom jag har fått prioritera både köksrenovering och bokleveranser. Å andra sidan har inte så mycket förändrats i trädgården på dessa veckor. Det är inte utan att jag längtar efter lite snö nu. Vi får väl se vad december månads moodboard för med sig. Jag hoppas att det kommit några flera knoppar på julrosorna då.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Jag delar dagligen med mig av inspiration och mitt skapande på Instagram  @anneliesblomsterochbakverk . Dessutom finns min facebooksida här @blomsterochbakverk. Förresten, du har väl sett att min bok Blomster & bakverk nu finns ute i bokhandeln. Om du vill kan du självfallet beställa ett signerat exemplar direkt från mig. Du kan läsa mer här.

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?