Nu blommar det! (Moodboard mars 2017)

28 mars, 2017
moodboard från trädgården

Nu blommar det – äntligen! Mitt moodboard för mars är sannerligen en vacker syn. Efter att ha plockat ihop nyanser av brunt och grönt de senaste månaderna så har äntligen trädgården börjat blomma. Det är ju så underbart med de där första knopparna som kikar upp och sedan blommar ut när vårsolen väl börjar värma. Snödroppar, julrosor, krokus och penséviol (visserligen köpt till krukan på trappan). Och så har den charmiga vårälväxingen börjat titta upp med sina svartvioletta strån. Och så hittade jag övervintrade ormbunksblad. Och små, små veckade blad från daggkåpan som börjat vakna till liv.

mandala vårblommor

Och inte kunde jag motstå att plocka ihop ett litet blomsterpill på mina vårfynd.

Moodboard från trädgården

Om du också gör ett moodboard med det du hittar i trädgård eller natur vore det himla roligt om du skrev en kommentar och länkade till det, så att jag får se hur det ser ut hos er andra. Och lägger du upp bilden på instagram får du gärna använda #moodboardfrånträdgården så att vi hittar varandra. Om du vill se mer av mitt blomsterpill och mycket annat är du varmt välkommen att följa mig på instagram, @anneliesblomsterochbakverk

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?