Om mig

Annelie heter jag som håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Jag bor i Åkersberga, norr om Stockholm. Har man, två vuxna barn och hus med trädgård. Att blomster och bakverk är det bästa som finns i livet hoppas jag att du ska känna här hos mig.

Blomster & bakverk är min hemsida där jag samlar alla recept och foton. Bakning ska vara enkelt och glädjefyllt tycker jag. Bakar gärna med olika mjölsorter, så här finns både klassiska bakverk och naturligt glutenfria. Bakar och skapar gärna i säsong och så blir det ett och annat blomsterpill eller annan form av blomsterkonst såklart.

Sedan hösten 2020 är jag egenföretagare. Frilansande fotograf, digital kreatör, receptkreatör, bakboksförfattare och skribent. Jag producerar allt från produktbilder till recept med tillhörande foton till magasin. Om du vill veta mer om det är du välkommen att läsa mer under Anlita mig och bläddra i min portfolio.

Kika också in till min butik och skriv upp dig på min mailinglista för senaste nytt, baktips och annat matnyttigt.

Varmt välkommen till min värld av blomster och bakverk!

Allt gott,
Annelie