Paj med primörer på nytt

25 april, 2018
filopaj med sparris

sparris månadens gröna

Primörer och sparris

Vi närmar oss tiden för primörer och inte minst delikatessen sparris. Häromdagen påminde jag på Instagram om fjolårets recept på filopaj med sparris och cashewricotta. Fick en så fin respons att jag tänkte det kan vara uppskattat att lägga in en liten påminnare här med.

filopaj med sparris

cashewricotta

Här hittar du mitt recept på Filopaj med sparris och cashewricotta. Och den där veganska cashewricottan är verkligen något alldeles extra. Tror jag ska fundera på hur jag kan använda den på flera sätt. Sååå gott!

Hoppas jag inspirerat till en vårlig måltid!

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?