Personligt

Vinstregn

26 oktober, 2013
 
Minsann. Jag tror att år 2013 vid en tillbakablick blir året som jag får titulera med ordet ’vinstregn’. Eller har jag kanske helt plötsligt blivit en turgumma. Att jag blev gumma vid 40, det har min dotter klargjort men att det skulle innebära att jag helt plötsligt börjar kamma hem en massa turvinster, det blev en angenäm överraskning. Den fina kaffebryggaren som jag vann i Mija Kinnings och Det knackars instagram-tävling om bästa fikabild. Böckerna, de härliga trädgårdsböckerna – Ekologisk trädgårdsglädje och Stora boken om trädgårdsprojekt. Och så kvällen då jag fick lära mig baka glutenfritt tillsammans med bästa författarna Jessica Frej och Maria Blohm. Bakar mig fortfarande igenom hela boken Nytt Bröd, och allt blir bra! En bok jag verkligen kan rekommendera – för alla. Ja, och sen rekordvinsten. En vecka på Fuerteventura tillsammans med min fina vän Marie. En mammaboost utan dess like, och en sån där vinst som man inte tror att man någonsin ska vinna.
 
 
Och så nu, dimper den här vackra boken ner i brevlådan (bild från instagram). Vinst via tidningen Hus & Hem Trädgård. Ja, vad ska man säga. Tacksam. Glad. Överrumplad. 
 
Kanske att jag skulle börja köpa lotter också?

You Might Also Like

Inga kommentarer

  • Reply Amy's piece of cake 27 oktober, 2013 at 16:21

    Härligt Annelie, så roligt att vinna det är du värd :) Och självklart ska du köpa dig en trisslott eller två, för vem vet…. ;)

  • Lämna en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.