Personligt

Igår blev en helt galen dag

4 september, 2013
 
 
För kanske två veckor sedan hamnade jag av en slump på en sida som heter Mammaboosten. Så här skriver de själva om Mammaboosten: Mammaboosten är en varm, peppande, tickande kärleksbomb till dig och Sveriges alla andra fina mammor. Den 19 augusti är det premiär för mammaboosten.se, platsen för dig som längtar efter att få och ge mer energi, kärlek och glädje. Hur då? Jo, genom good old kärleksbombning, igenkänning, pepp och inspiration.
 
Surfade runt lite och så såg jag en liten ruta där det stod tävla, hylla en mammakompis och vinn en resa. Jahaja, sånt där vinner man ju aldrig. Fast om man inte deltar kan man ju inte vinna. Så jag klickade på rutan, svarade på en fråga och fyllde i mina uppgifter. Och så skulle jag nominera en mammakompis som var i lite extra behov av en mammaboostresa. Det ska sägas, att jag har turen att omges av många fantastiska vänner, men den jag direkt tänkte på var min fina vän Marie. Vi har alltid pratat mycket, och framför allt senaste tiden och stöttat varandra på många sätt. Så det kändes liksom självklart. Och igår. Igår kom ett mail att jag var en av tre finalister och den som snabbast svarade på mailet skulle vinna resan. Mitt i ett jobbsamtal med leverantör, skrivbord och datorskärm fyllt med allehanda dokument klickade jag på svara och skicka. Såg i efterhand att jag svarade samma minutslag som mailet kom. Några minuter senare blev jag uppringd av raraste Malin på Mammaboosten som berättade den fantastiska nyheten. Vi skulle få åka till Fuerteventura. En hel vecka. Och planet går på tisdag.
 
Ja, jösses. Det tog en stund för mig att få tag i Marie. Och det tog en stund innan vi fick tag i våra män (ni fantastiska män, som släpper iväg oss en hel vecka) och arbetsgivare för ett okej. Sen gick resten av dagen som i en bubbla. Helt galet och ofattbart. På kvällen kom Marie över och vi kramades och skrattade. Vilken resa vi kommer att få vara med om. Känner redan nu att det här kommer att bli en fantastisk och minnesvärd vecka.
 
Här kan ni läsa en liten intervju och min vinnande nominering.
Och hörrni, det finns fler resor att vinna. Klicka in och tävla. Man kan vinna!

A couple of weeks ago I accidently came to visit the swedish page Mammaboosten. A site for giving and getting energy, love and joy. I noticed there was a contest and first prize was a trip abroad with a good friend. I have never won something like this and didn’t think I would this time either, but I thought I could give it a try. I am lucky to be surrounded by many great friends but the one I immediately thought of nominating was my dear friend Marie. I wrote a few words why she deserves a boost. And I won! So on Tuesday we are flying to Fuerteventura for one week’s vacation. It’s absolutely crazy and wonderful. I can already feel that this will be a week to remember.

You Might Also Like

Inga kommentarer

 • Reply Sonja {Dagmar's Kitchen} 5 september, 2013 at 10:27

  Men vad roligt!! GRATTIS!! Låter helt underbart och nu blev jag nyfiken på den där sajten också… Ha det helt underbart på er resa!

  • Reply annelie 5 september, 2013 at 11:49

   TACK snälla. Ja, det känns helt fantastiskt. In och tävla, vettja :)

 • Reply Kristinas oas 5 september, 2013 at 21:37

  Men stort grattis till er båda, vilken kul vinst! Ha det riktigt bra på resan! :) Kram Kristina

 • Reply Malin på mammaboosten 6 september, 2013 at 09:27

  Så otroligt roligt att läsa detta :) Ni kommer få det sååå bra på resan!! Heja er :) Tänk vad bra att du tävlade, you never know…! kram på er

  • Reply annelie 6 september, 2013 at 10:21

   Vad skoj att du tittade in här, Malin. Tack och kram!

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.