Personligt

I ett hus i en skog vid en sjö – underbara påskhelg!

 
 
Den här påskhelgen måste gå till historien som den mest efterlängtade och välbehövda pausen någonsin. Och som den levererade. Värmen, solen, ledigheten. Familjen, maten, skratten. Korvgrillningen och läsandet i hängstol. Slumra till ljuden från kubbspelet. Och så var det premiärbad för de yngsta tillika mest modiga. Elva grader visade termometern men det hindrade inte kusinerna från ett dopp. Den 20 april. Och solen värmde som en sommardag. Och det bästa av allt var att inte en knott eller mygga syntes till. Däremot vårens första fjärilar.
 
 
 
 
 
 
På påskdagen gick jag upp tidigt och tog en promenad kring huset. Nattfrosten låg ännu kvar och solens strålar började skymta bakom trädtopparna. Över sjön låg trolska dimslöjor. Och vi vaknade till ännu en fantastisk dag. 
 
 
 
Mitt lystmäte vad gäller natur, konst och blomster fick då verkligen sitt den här helgen. Vi besökte ju Botaniska trädgården i Göteborg på långfredagen och på påskdagen fick jag sällskap av svärmor och svägerska till Gunillaberg. En fantastisk upplevelse som jag lovar dela med mig av inom kort. Kameran var med så ni får självfallet följa med på utflykten så här lite i efterhand.
 
Hoppas ni också njöt en ljuvlig påskhelg.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.