Personligt

Möten att bli varm i hjärtat av

22 oktober, 2014
 
 
 
 
I lördags var det dags igen. En instaträff med tolv härliga kvinnor som jag lärt känna på instagram. En del av oss har följts åt länge och en del blev nya bekantskaper. Några har jag träffat förut och en del blev det ett kärt första möte med. Karin, vår eminenta projektledare för instaträffar tog återigen initiativ till en träff och i år föreslogs ett program för en heldag med efterföljande middag. Ifjol sågs vi också hemma hos Karin på middag, vilket Weronica skrev om här. Och i våras var vi flera som tillsammans tog en tur ut på Ekerö och besökte keramiker Eva och Äppelfabriken. Den här dagen inleddes på Svenskt Tenn och deras tesalong med gemensam lunch. Därefter tog vi oss till Sven-Harrys konstmuseum i Vasaparken för att se utställningen om Estrid Ericson. Därifrån promenerade vi till Café Pascal och lyckades med konststycket att få ett långbord på bästa fika-tid och njuta gott kaffe och en och annan godsak. Det här var sista anhalten på stan och en del fick lov att avsluta dagen här, men vi var åtta som fortsatte hem till Karin för att middag tillsammans.
 
 

Från Estrids dukade bord till Karins vackra dukning. Här tillbringade vi kvällen med fina samtal, skratt och god mat, som Karins man förberett under dagen. Desserten stod jag och Carina för, precis som ifjol. Carina hade gjort ljuvlig pannacotta med äpplen och crunch. Och jag hade gjort olika sorters raw-praliner.

 
Några bilder lånade från Karins och Weronicas instagram 
 
Vi som var med på denna härliga instaträff var:
 
På söndagen bläddrade vi alla ikapp i bildflödet på vår hashtag #instaträffsthlm uppfyllda av gårdagen. Att ett socialt media som instagram kan ge upphov till en så fin vänskap, på distans men ändå nära, ger en helt annan dimension till det där med att instagramma.
 
Uppfylld och varm i hjärtat ser jag fram emot fler möten. Och fler instaträffar.
En stor kram till er alla som var med och gjorde denna dag.

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Anna 22 oktober, 2014 at 19:51

  Finns det recept på rawfood pralinerna? (De ser mkt goda ut!)

 • Reply Karin A 22 oktober, 2014 at 22:20

  Vilken fin sammanfattning av eran fina dag Annelie! Önskar jag hade kunnat vara med er. :) Kram Karin

 • Reply victoria - me and mike 23 oktober, 2014 at 14:24

  Åh så mysigt ni verkar ha haft det och vilken fin sammanfattning för er dag. Vacker poncho/blus du har på ena bilden! Fin torsdag min vän, kram Victoria

 • Reply Katarina 24 oktober, 2014 at 04:38

  Vilken fin dag ni hade tillsammmans. Visst är det härligt att man kan träffa så fina människor via sociala medier. Kram!

 • Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.