Personligt

Veckans blogg hos Robbans bästa, vilken ära!

9 februari, 2015
 
Fick en förfrågan från trevliga Robert, mannen bakom bloggen ’Robbans bästa’, om jag ville bli Veckans blogg hos honom. Och självklart ville jag det! ’Robbans bästa’ är en blogg om caféer, konditorier, bagerier och kaffebarer. Är det någon som har koll på mysiga fikaställen så är det Robert. Detta är alltså bloggen du ska besöka om du letar fikaställe, vill ha koll på ekologiska fik eller veta vart det serveras Afternoon Tea. Här gästbloggar också namnkunniga personer så det finns gott om trevlig och intressant läsning.
 
Tack, Robert för ett fint inlägg. Fantastiskt roligt att bli utsedd till Veckans blogg, den sjätte i ordningen och dessutom i det bästa av sällskap.
 
Här kan du läsa inlägget om Blomster&Bakverk och intervjun med mig.
Dags för en kvällsfika, tror jag.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Almbacken 10 februari, 2015 at 15:13

  Så roligt att läsa om dig! Grattis! Din fina blogg är verkligen värd att lyftas fram. Härliga recept och underbart fina bilder!

  Jag ler för mig själv när jag ser bilden med jultallrikarna. Jag har precis likadana. Min farmor gav sådana till alla barnbarn, vart 5:e år. Hennes tanke var säkert att de skulle sitta på väggen…Där vill inte jag ha dem men jag vill gärna använda dem. Jag kompletterade med de billiga årgångarna på 2nd hand och har nu massor. De är sill- och efterrättstallrikar på julen varje år nu. Perfekt! Gillar dem jättemycket.

  Kram,
  Maria

  • Reply annelie 10 februari, 2015 at 20:46

   Tack, rara Maria. Det var vänliga ord.

   Så lustigt att läsa det du skriver om tallrikarna. Min farmor och farfar gav mig en tallrik varje födelsedag i många år. När jag var liten hade mina föräldrar dessa på väggen :) Nu i vuxen ålder använder jag dem. Ofta! Just till dessert och till julen (åh så fint till röd duk) är det så fint. Min loppisfyndande mamma hittade en trave jättefina tallrikar som kompletterat min samling. Lycka!

   Kram till dig!

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.