Personligt

Annelies glutenfria i tidningen BAKA

26 mars, 2015
 
Den fina porträttbilden på mig som finns både på bloggen och i tidningen har min dotter Elin tagit.
 
Idag finns nya numret av tidningen BAKA ute i tidningshyllorna och jag har äran och glädjen att få fylla fyra av sidorna med recept och bilder på bröd och bakverk, allt glutenfritt och en del även mjölkfritt. Så himla kul! Den där dagen när chefredaktör Åsa hörde av sig och undrade om jag kunde tänka mig att göra fyra sidor glutenfritt i nästa nummer så hörde jag mig själv svara ja. Utan att tveka. Egna recept hade jag ett par på lager, men de nästkommande veckorna blev det till att baka och baka och prova mig fram. Familjen fick provsmaka och tycka till. Och då för några veckor sedan var det ännu mörkt om morgnar och kvällar så fotograferingen fick koncentreras till två helger. Men det gick ju finfint och nu är det äntligen där, i tryck. Konstig känsla, men helt underbart härlig. Och så fick jag lära mig ännu något nytt här i livet. Jösses vad roligt det är när man gör något man älskar och älskar något man gör.
 
 
Så här ser nya numret ut, ett fullspäckat och härligt färgsprakande nummer. Du har väl heller inte missat att tidningen BAKA äntligen fått en egen hemsida där jag numera också bloggar. Och finfint sällskap har jag. Just nu ligger ett recept på mitt spröda sesamknäcke uppe. Min bloggsida hittar du här.
 
Hoppas att du hittar något du gillar.
Kanske baka något gott till helgen?

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.