Personligt

År 2017 i bilder

6 januari, 2018
annelies frukost 2017

2017, året som gick. Många av mina bloggkollegor skriver årskrönikor som sammanfattar året, och jag tycker verkligen att det är rolig läsning. Både deras tankar kring det som hänt och hur planerna ser ut för kommande år. Själv blickar jag hellre tillbaka på året som gått i bilder. Här följer ett urval av det som ligger mig närmast om hjärtat.

2017 #anneliesfrukost

Frukostinspiration har jag flitigt delat med mig av både här och på Instagram. Ifjol kändes det som att jag gick lite i repris och att frukostkategorin behövde en paus. Men när jag blickar tillbaka på min egen hashtagg #anneliesfrukost hittar jag rätt mycket gott ändå från året som gått.

blomsterpill 2017

2017 #anneliesblomsterpill

Blomsterpillandet ägnar jag mig som ni vet gärna åt och dessa bilder är de som gillats allra mest på Instagram. Kika gärna in på min hashtagg #anneliesblomsterpill för ännu mer blomster.

detbakasiannelieskök 2017

2017 #detbakasiannelieskök

Att det bakas en del i mitt kök, det märks inte minst härinne förstås. Ovan ser ni ett urval av det som bakats i mitt kök under 2017 och som på Instagram taggats under #detbakasiannelieskök Blir så glad när jag ser allt samlat så här. Stort tack till alla ni som bakar, hejar på och skriver en rad då och då. Alltid lika värmande höra att jag kan inspirera till bakning i era kök.

2017 top nio instagram

2017 #topnine

Något som alltid är populärt kring årsskiftet är att kolla sina ’top nine’ på Instagram. Alltså de bilder som gillats allra mest under 2017. Här ser ni de bilder som fått flest hjärtan hos mig. En hel del blomster. Lite bakverk. Och så den där älgen som kom på besök i grannens trädgård en dag. En bubblare med raketfart!

moodboard från trädgården 2017

2017 #anneliesmoodboardfrånträdgården

Till sist, en sammanfattning av årets moodboards från trädgården. Tappade lite inspiration under fjolåret och det blev inte en bild för varje månad men det fick vara så helt enkelt. Funderar lite på att försöka hitta ett tema för detta året och skapa utifrån det. Tänker att det inte behöver vara bara sådant man hittar i trädgården utan även det som är i säsong. Kan vara både blomster, trädgård och ätbart. Vi får se vart och hur det landar.

Hoppas ni hade lika stor behållning av tillbakablicken som jag. År 2017 har på det personliga planet varit ett kämpigt år och jag hoppas verkligen att detta året blir en vändning. Är tacksam att jag hittat mitt sätt att koppla av och ägna tankarna åt annat. Så snart lusten infaller att ta fram kameran, att skapa ett blomsterpill eller att experimentera i köket så mår jag riktigt bra. Att ni i er tur visar er uppskattning spär på den där må-bra-känslan. Så stort tack för att du tittar in.

Med detta har jag knutit ihop 2017 och önskar oss alla ett gott 2018!

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.