Personligt

Att få hamna i ett vernissagefönster i Göteborg

25 november, 2015
 
Det här fotot är ett av mina söndagsstilleben, ni vet de där bilderna jag publicerar varje söndag. Det här kom till en av de där vackra höstdagarna vi haft. Mitt söndagsstilleben lägger jag upp både här och på instagram och då jag gärna inspireras av andra som tycker om bilder så följer jag @grafifoto som även har en instagramtävling varje månad. Nu visar det sig att jag med mitt foto tillhör den fina skara som utsetts till en av månadens favoriter och mitt höst-stilleben ligger nu tillsammans med övriga vinnares bilder i deras vernissagefönster i butiken i Göteborg. Så himla roligt!
 
 
”Och månadens instagrammare är @kammebornia Och våra fyra favoriter är @magnus.moberg @minishopsofia @vicduus @anneliesblomsterochbakverk Grattis alla! Nu finns era bilder att skåda i vårt vernissagefönster. Vi ses! //Anna, Petra, Pia, Joakim & Janne”
 

Grafi Foto är Göteborgs bästa fotobutik säger de som vet. Förutom äran att få ligga där i skylten fick jag även beställa en valfri förstoring som snabbt kom hem i brevlådan. Verkligen bra service och mycket fin kvalitet. De har också en app så att man enkelt kan framkalla exempelvis sina bilder direkt från mobilen. Det tror jag får bli ett litet projekt framöver.
 
Tänk att mitt foto ligger där i skylten i en fotobutik.
En så himla fin känsla. Om du går förbi kan du väl tänka på mig.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.