Personligt

Blomster&Bakverk i final – nu behöver jag era röster!

5 oktober, 2016

Känner en sådan oerhörd stolthet och tacksamhet att Blomster&Bakverk har en så trogen skara läsare som nominerat mig till Matbloggsprisets Folkets Val. Tillräckligt många nomineringar för att bli en av tio finalister. För andra året i rad! Känns så himla härligt och jag är så tacksam för allt stöd. Det inspirerar mig verkligen till att fortsätta inspirera er.

Den här kategorin i Matbloggspriset avgörs genom omröstning så nu behöver jag verkligen allt stöd jag kan få. Omröstning sker på facebook till och med den 19/10. Länk till min röstningssida finns längst ned i detta inlägg och även ute till höger om du klickar på Folkets-val-bilden. Rösta gör du helt enkelt genom att trycka på Gilla eller Like när du kommit till Blomster&Bakverks röstningssida. Plättlätt!

Det är såklart nio fantastiska bloggare jag har med mig i finalfältet och självfallet går det bra att rösta på flera av oss. Mina medtävlande är Sandras Matkrypin, Kitchen of Anna, Jävligt gott, Niinis, Kokerskan Ruts barnbarn, Gastrovin, 3 kockar 7 kids, Linneas Skafferi och Happy Food.

Såklart jag vill rösta på Blomster&Bakverk! Jag klickar här och trycker sedan på Gilla.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar