Personligt Utflyktsmål

En frukostträff – i riktiga livet

18 mars, 2015
 
Har ju berättat här tidigare om de instagramträffar jag varit med på och som jag alltid blir så uppfylld av. Dessa möten, med de människor som jag hänger med i ett kvadratiskt format om dagarna, är så fantastiska. En samling instavänner med olika bakgrund, yrken, intressen, orter, vad det än må vara, men vi gillar att hänga ihop. Både i bildformat och i riktiga livet. Det är så många fina möten och jag har fått så många goda vänner. Allt tack vare en app i mobilen. Förra gången det begav sig kunde jag inte vara med, men den här gången sågs vi i all enkelhet över en frukost på Café Egoiste och sen hängde man kvar så länge som man hade möjlighet.
 
 
 
Själv hängde jag kvar några timmar i fina sällskapet och inte helt överraskande styrde vi våra steg till Svenskt Tenn efter frukosten. Stockholm bjöd på strålande solsken och vi passerade uteservering på uteservering. Staden var full av nyvakna och vårsprittande besökare. Rosé i solskenet. Jackor på stolsryggen. Glittrande vatten. Och leenden. Tänk vad våren och solen får oss att må bra.
 

 

 
På Svenskt Tenn pågår nu en utställning signerad Maria Djurkovic, som heter ’Three Decades’. Maria är filmscenograf och har med hjälp av inredning från Svenskt Tenn skapat tre rum från 30-, 50- och 80-talet. Utställningen är verkligen värd ett besök, som att kliva in i en filmisk värld. Fantastisk detaljrikedom. I allt. Härlig känsla, vackert och inspirerande. I 30-talsrummet ovan kände jag att jag direkt skulle kunna flytta in. Så himla fint. 

 

 
Min lördag blev precis som den fantastiska vårbuketten på en av bordsdukningarna.
Fyllig, med skönheter som trivs ihop, färgsprakande, glädjepiller, grönt systerskap.
 
Tack alla insta-vänner för en fin dag.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.