Personligt

En överväldigande fjärdeplats – tack!

12 oktober, 2015
 
Om ni förstod hur oerhört mycket allt ert stöd betytt för mig de här senaste veckorna. Massvis! Alla hejarop, allt pepp, alla som delat – både vänner och kompisar som tidningen BAKA, Blogg.se och Krii’s Kitchen – och så skrev Mitt Österåker en artikel om det hela också. Och min vän Annette som igår morse satte sig med datorn och hjälpte mig att värva både nya röster och läsare. Makalöst. Och både här, på facebook och instagram så har ni liksom överväldigat mig med alla fina ord. Tack!
 
Omröstningen till Matbloggsprisets Folkets Val avslutades alltså igår vid midnatt och vinnare blev Zeinas Kitchen som fullkomligt krossade allt motstånd och spräckte rekordet för antalet röster genom tiderna med hästlängder. Fantastiskt roligt att Matbloggspriset blir uppmärksammat och att ni läsare kan nominera era favoritbloggar. Sedan är det ju ett lite knasigt förfarande det här med att jaga röster. Till sist bestämde jag mig för att inte vara så blygsam och delade min röstningssida i nästintill varenda facebook-grupp jag är med i. En temporär vinnarskalle tog plats och det gick ju det med.
 
Är så grymt stolt och glad, först bara till att ha nominerats. Sedan till att få veta att ni är så många som nominerat mig att jag gick till final som en av tio bloggar bland 140 nominerade. Och så till sist då, en fjärdeplats med bara 20 rösters marginal till pallplats. Hedrad känner jag mig och peppad att fortsätta med ett gäng nya följare och läsare.
 
Varmt välkomna hit till Blomster&Bakverk.
Och tusen TACK till er ALLA som hjälpte mig på den här resan.
 
 
Vill ni följa Blomster&Bakverk på Facebook gör ni det här
gilla sidan och välj ta emot aviseringar så får ni nya inlägg i flödet.
Vill ni följa Blomster&Bakverk på Bloglovin kan ni göra det här.
Vill ni följa mig på Instagram heter jag @anneliesblomsterochbakverk
 

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.