Personligt

En uppdaterad lista med mina favoriter

13 augusti, 2014
 
Att börja blogga var för mig att ta ett steg utanför komfortzonen. Att publicera mina tankar och ord. Att visa mina bilder. Jag är ju varken skribent eller fotograf. Med instagram kom lusten att börja fotografera ännu mera och jag såg plötsligt världen i bilder. Ofta fick jag också lust att sätta ord till mina bilder. Det där gav energi och så tog nyfikenheten över och bloggen såg dagens ljus. Och det är jag så oerhört glad för. Både bloggen och instagram har gett mig vänner lite varstans i världen. Och en del har jag förmånen att få träffa utanför datorn också. Till vardags följer jag flera bloggar och har så gjort i många år. Hittar själv så oerhört mycket inspiration där ute. Mat, blommor, inredning, rawfood, livet och vardagen, bra tips, fantastiska foton, underbar läsning, recept, lärdomar. Det är inte klokt hur många begåvade människor det finns som delar med sig till oss andra.
 
 

Ett tips förresten om du följer flera bloggar är att samla dem i ett flöde och exempelvis följa dem via bloglovin, länk finns till höger lite längre ned om du vill lägga till blomster&bakverk.
 
Och så i somras insåg jag att den där länklistan som finns här i högra marginalen, som listar bloggar jag läser och inspireras av,  inte alls var uppdaterad. Den blev liksom till i början och har inte alls hängt med. Men nu så är den det. Så om du söker inspiration och lite nya bloggbekantskaper är det bara att börja klicka sig runt bland mina favoriter. 
 
Hoppas du blir lika inspirerad som jag.
Mycket nöje.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.