Personligt

Ett sista dygn kvar att rösta – och en glädjande nyhet till

18 oktober, 2016

Nu återstår det snart bara ett dygn i omröstningen till Matbloggsprisets Folkets Val. Som du kanske redan läst har Blomster&Bakverk för andra året i rad av sina läsare nominerats till kategorin Folkets Val och nått finalplats. I år nominerades 107 bloggar och vi är nu tio finalister som det går att rösta på. Och man kan rösta på flera om man så önskar. Du har fram till den 19 oktober kl 23:59 att lägga din röst och jag hoppas såklart att du vill ta ett par sekunder av din tid och lägga en röst på mig. Omröstningen sker på Facebook och du klickar dig bara in HIT och trycker på Gilla för att rösta. Varenda röst betyder massor för mig, så jag är SÅ tacksam för din hjälp.

Årets nomineringar

Vill du läsa en intervju med mig med anledning av fjolårets placering finns den att läsa här. I veckan offentliggjordes också vilka bloggar som nominerats i de olika kategorier där en jury gör urvalet och även utser vinnaren. Vilka som nominerats i varje kategori kan du läsa här och jag är alldeles extra glad för min vän Ulrica vars blogg Krii’s Kitchen nominerats till Stora matbloggspriset. Jag har ju tipsat er om Ulrica tidigare och tycker verkligen hon förtjänar priset. Andra instagram- och bloggvänner som jag gläds med är Nattbagaren som nominerats till Årets Bak&Dessert. Och sedan är det ett kärt gäng bekanta i kategorin Årets Foto som alla är grymt begåvade, inspirerande och välförtjänta av priset, även om jag håller en extra tumme för vännen Diana.

nominerade-hederutma%cc%88rkelse

Månadens Gröna nominerad till Årets Hedersutmärkelse

Och så till den riktigt glädjande nyheten att vår vegetariska matutmaning Månadens Gröna har nominerats till Matbloggsprisets hedersutmärkelse! Det är ju helt fantastiskt. Vi drog igång utmaningen i maj efter ett initiativ från Annie och nu när vi snart firar ett halvår får vi detta erkännande. Vi är oerhört glada och tacksamma för ert engagemang och alla bidrag till hur vi kan få in mera grönt i vår vardag. Nu ser vi med spänning fram emot prisutdelningen den 10/11 som äger rum på Sthlm Food&Wine.

höstmys

Och du vet väl att du har ända till den 25 oktober på dig att lämna ett vegetariskt bidrag till Månadens Gröna. I oktober är det jag som är bloggvärd och temat är lite mera fritt den här gången då ni får skapa fritt utifrån ordet HÖSTMYS och allt om hur det går till finns att läsa här.

Kom ihåg att rösta!

Och så kommer du ihåg att rösta på Blomster&Bakverk i den enda kategorin som det går att rösta i – hjärtans tack! ♥

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Emma T 18 oktober, 2016 at 21:57

  Håller alla tummar jag har!

 • Reply made by mary 19 oktober, 2016 at 21:18

  Jag har, via Magnus, röstat på dig. Så ja VI har väl röstat på dig då. Håller tummarna, du är bäst! Stor kram

  • Reply Annelie Andersson 19 oktober, 2016 at 21:19

   Åh underbart – tack snälla du! Eller jag menar ni <3 Kram tillbaka.

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.