Fotografering Personligt

Fint uppdrag, god låda, bra erbjudande

29 november, 2016
smakbox godhelg

I söndags lovade jag att jag skulle återkomma och berätta lite mer om det fina uppdrag jag fick häromsistens. Fick alltså frågan från Smakbox om jag ville ta bilderna till deras julkampanj. Oerhört glad och stolt är jag nu över att se mina bilder rulla ut i olika sammanhang. Smakbox är ett relativt nystartat företag som vänder sig till matintresserade och man kan alltså prenumerera på en låda matinspiration som varannan månad kommer hem till dig med nya smaker och produkter. En fin idé som framför allt lyckats med ett riktigt bra genomförande tack vare grundarna Anna och Per. Vi har hjälpt varandra lite tidigare och även träffats vid några tillfällen så jag blev oerhört glad för detta fina och framför allt roliga uppdrag.

smakbox godhelg

Som lite grädde på moset får jag dela med mig av ett erbjudande till er. Om du är ny prenumerant och använder koden ANNELIESBLOMSTER får du 15% rabatt på första boxen. I Smakbox GOD HELG, sista boxen för året, finns 18 produkter till ett värde av 402 kr och det utlovas många festliga produkter som passar till både jul- och nyårsfirandet.

Och dessutom, nu till jul kan du välja att ge bort en Smakbox i julklapp – perfekta klappen till matintresserade vänner!

P.S. Om du har instagram, får du hålla utkik efter min tävling med start i helgen där du kan vinna en Smakbox att ge bort i julklapp till en god vän. D.S.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.