Personligt

GodDryck, för en god sak och en vit jul

17 december, 2016
god dryck

Tidigare i år blev jag kontaktad av GodDryck som undrade om jag ville göra en bild åt dem med deras flaska. De hade följt mig på instagram en tid och ville gärna ha ett bidrag från mig. Då det är till en god sak var det inte så svårt att tacka ja. Nu har de samlat ett gäng bilder från året till en julkampanj som äger rum på deras facebooksida. Här ett utdrag från det som GodDryck själva skriver:

God Jul vill vi önska och med er hjälp dela ut 3 julklappar!

God Jul vill vi önska och med er hjälp dela ut 3 julklappar! Det har varit otroligt häftigt att få följa No1 och No2 under 2016 och se alla de stunder ni unnat er GodDryck i sociala medier. För oss handlar julen om gemenskap, att visa varandra uppskattning och att hjälpa andra. Att ni tagit fina bilder med vår flaska och gett oss synlighet har varit ovärderlig hjälp som gjort att vi hittills i år genererat över 200 000 kr till välgörenhet. Det är vi väldigt glada över! Nu hoppas vi att med er hjälp få dessa 3 julklappar att växa, bli riktigt stora så att vi tillsammans kan hjälpa till ännu mer!

  • Den 1:a julklappen går till de välgörenhetsorganisationer som ni hittar under bilderna i detta album. Genom att gilla olika bilder skänker ni 1 kr till välgörenhetsorganisationen som personen som tagit fotot valt att skänka till. Var nu snälla, det går att gilla fler bilder!
  • Den 2:a julklappen går till den välgörenhetsorganisation vars bild fått mest likes. Till den välgörenhetsorganisationen som står angiven under denna bild kommer vi skänka ytterligare 10 000 kr!
  • Den 3:e julklappen går ut till 10 personer som hjälpt till med att dela detta album. De som delar albumet är med i utlottningen av 10 st flaskor GodDryck, så att ni får bubbla till det ordentligt på nyår! För varje delning skänks också 10 kr som fördelas mellan våra välgörenhetspartners.

En vit jul

Vi som bidragit med en bild har alltså fått välja en organisation dit pengarna ska gå och jag har valt IOGT-NTO. Har följt deras kampanjer för en vit jul men kände inte till hur mycket de gör i övrigt för barn som far illa. Jag vet att världen är helt upp och ner och att vi slåss mot sjukdomar, men för mig kändes det som att organisationer som denna hamnar lite i skymundan, så därav mitt val. Om du vill rösta på min bild blir jag såklart glad, men med tanke på att det går till en god sak så är alla röster viktiga.

Kram på er!

Här röstar ni: GodDryck Julkampanj

Det här inlägget är inte sponsrat utan jag har valt att hjälpa GodDryck för att jag tycker att de gör ett fantastiskt arbete men också för att de gör ett riktigt gott bubbel utan alkohol som både smakar gott och gör gott.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.