Personligt

God kaffe, i dubbel bemärkelse

5 mars, 2019

God kaffe? Du menar väl gott kaffe? Ja. Precis. Det du ser på bilden är en god kaffe som gör gott. Jag ska berätta hur det hela hänger ihop såklart.

God kaffe från Fru Vintage

Vi har förmånen att kunna avvara några kronor varje månad som går till ett par olika hjälporganisationer. Inför detta år hade vi bestämt oss för att se över vilka. Då jag på Instagram följer Marlene @fruvintage fick jag förmånen att där och på bloggen följa med på den resa till Etiopien hon gjorde tillsammans med sin son. Marlenes berättelser och sonen Noahs gripande bilder grep verkligen tag i mig. Då förstod jag vart våra kronor skulle göra allra bäst nytta.

god kaffe fru vintage läkarmissionen

Nu är vi sedan några månader tillbaka månadsgivare hos Läkarmissionen och fick dessutom dessa finheter som tack. Ett paket finkaffe från Fru Vintage och en finkopp av keramikern @paulalundberg Världen är verkligen fylld med hjärtevärmande gärningar och människor som vill göra skillnad. Det gör mig så glad. Tillsammans kan vi göra skillnad, du och jag!

Här kan du läsa mer om Marlenes och Läkarmissionens samarbete samt Årets viktigaste frukost.

fru vintage läkarmissionen

Från Fru Vintages blogg:

”En 100-lapp i månaden är en utebliven lunch på stan för oss. För Maselech, och för många barn med henne, är det skillnaden mellan liv och död. Dessutom får du just nu en superfin premie när du blir månadsgivare hos Läkarmissionen; Finkaffe från Fru Vintage och en keramikmuggar med fat från Paula Lundberg.”

Bli månadsgivare

Klicka här för att bli månadsgivare hos Läkarmissionen och få en god kaffe och vacker kopp som tack. Du kan också ge en engångssumma genom att swisha till 90 00 217. Detta inlägg är skrivet från hjärtat och är inte sponsrat på något sätt.


Ännu mera god kaffe

För dig som tycker om kaffe finns här recept på glutenfri kavring med smak av kaffe, enkel kaffeglass med rostad mandelmassa och skriver du ’kaffe’ i sökrutan kommer du hit. Mycket nöje!

Ännu mera Blomster & Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.