Personligt

Månadens instagramfavorit i tidningen Lantliv

31 augusti, 2019

Vi skulle vilja lyfta fram dig som månadens instagramfavorit i septembernumret. Så stod det i mailet från redaktör Jenny på tidningen Lantliv. När jag får ett sådant där mail så skuttar det till av glädje och värme i hjärtat. Tänk att det jag gör uppskattas och uppmärksammas av så många fler än jag har en aning om. Och så kom då septembernumret och jag har läst de där raderna om och om igen nu. Tänk att det är mig det handlar om.

Månadens instagramfavorit i Lantliv

månadens instafavorit lantliv

Häromdagen skrev jag också ett inlägg på både min instagram- och facebooksida att jag är så vansinnigt tacksam för alla fina ord ni strösslar över mig. Passar på att skriva det här med. Att jag hittat ett uttryck som får mig att må bra och att jag har någonstans att göra av det samt att ni så varmt tar emot det jag skapar. Det har betytt och betyder väldigt mycket. Oavsett om det är en kommentar till en bild, att någon skickar en bild på min äppelkaka de just bakat eller som här, några rader i en tidning.

Ödmjukt glad och tacksam är jag.

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Emma Thun 31 augusti, 2019 at 21:13

    💗

  • Lämna en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.