Personligt

Matbloggsprisets Hedersutmärkelse till Blomster & Bakverk

8 november, 2019
matbloggsprisets hedersutmärkelse

Jag vann! Blomster & Bakverk vinnare av Matbloggsprisets Hedersutmärkelse 2019

Matbloggsprisets Hedersutmärkelse 2019 har alltså ikväll delats ut till mig för arbetet med Blomster & Bakverk. Jag är så stolt och glad över priset och framför allt så värmer juryns motivering något helt otroligt. Att få Matbloggspriset är ett fint erkännande på allt arbete som vi inspiratörer lägger ner. Det största erkännandet är dock all kärlek som dagligen strösslas över mig av alla de som följer bloggen och mig på sociala medier. Det gör det så fantastiskt roligt att bjuda er alla på inspiration, recept och bilder.

Det är tredje året i rad som juryn nominerat mig – tidigare till Stora Matbloggspriset och ifjol till Bästa Foto. Det värmer mig extra mycket att juryansvarig i kategorin Hedersutmärkelse var förra årets vinnare Linda Lomelino och juryns nominering lyder:

”Årets vinnare av Matbloggsprisets Hedersutmärkelse har ett stort hjärta vars kärlek inte bara handlar om bakning, bloggande och fotograferande utan även om matbloggosfären. Hon lyfter andra bloggare men visar också vägen genom pressbearbetning, fotoutställningar och snart genom en bokversion av bloggen.”

Tack så mycket Linda och Matbloggsprisets jury – jag är så stolt och glad!

Ännu flera vinnare

Du kan läsa mer om både alla nominerade och alla vinnare inne hos Matbloggspriset. Bilder från prisutdelningen kan du hitta hos Matbloggspriset.

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Emma Thun 9 november, 2019 at 07:56

  Heja dig Annelie! 💗 Självklar vinnare!

 • Reply Robert Kwok 9 november, 2019 at 12:05

  Stort grattis bästa Annelie. Det är du så väl värd. Fortsätt att inspirera, engagera och sprid positiv glädje till allt och alla med dina ord och bilder.

  • Reply Annelie Andersson 9 november, 2019 at 14:01

   Bästa Robban – stort tack för fina ord! Känns bra att ha den stafettpinne som även du haft äran att bära. Ska med glädje fortsätta min resa.

 • Reply Lena Hult 9 november, 2019 at 16:14

  Grattis!Mycket välförtjänt!

 • Reply Söndag och stilleben – Samling 17 november, 2019 at 13:14

  […] inte Åsas och Annelies fina bilder. Och ett litet extra hurra för Annelie som vann matbloggpris förra veckan. Så självklar vinst […]

 • Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.