Personligt

Nu finns Blomster&Bakverk på Facebook

28 januari, 2015
 
Ibland får jag frågan hur man enklast kan följa bloggen så att man ser när det kommer ett nytt inlägg. Ett sätt, som jag själv nyttjar dagligdags, är att skapa ett konto på Bloglovin och lägga in de bloggar man vill följa där. Då får man ett flöde att scrolla igenom och så klickar man helt enkelt på de inlägg man vill läsa. Om du scrollar nedåt här på min sida så ser du en bit ner i högermarginalen en länk till att följa Blomster&Bakverk på Bloglovin.
 
Ett annat sätt som blivit mer och mer vanligt är att bloggar numera även har en sida på Facebook. Såklart att Blomster&Bakverk ska finnas även där! På facebooksidan kommer jag att lägga direktlänkar till mina inlägg, som ni med ett enkelt knapptryck då kommer direkt till. Och säkerligen kommer andra tips och nyheter att kommuniceras där också.
 
Så för att enkelt hålla dig uppdaterad klickar du dig in på min facebooksida här, trycker på ”Gillar” (tumme upp) och sedan bockar du i alternativet ”Ta emot aviseringar” i menyn som fälls ner när du håller musen över Gilla-rutan. Klart! 
 
Lätt som en plätt.
Välkommen att gilla.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.