Personligt

Nya blomstermotiv till årets morsdagskort hos UNICEF

21 maj, 2020
blomstermotiv unicef

Nya blomstermotiv på uppdrag av UNICEF Sverige

Låt mig presentera årets nya blomstermotiv till morsdagskorten hos UNICEF. En del av er kanske minns det jag ifjol kallade årets finaste uppdrag. Kan ni tänka er, att jag fick frågan i år igen och här ser ni årets två blomstermotiv som jag skapat. Temat skulle vara hjärtan och jag gjorde ett lite mer klassiskt blomstermotiv med hjärta och ram. Och så en slags blomsterrabatt med hjärta.

Just i dessa tider är behovet större än någonsin. Tusentals barn riskerar att dö varje dag till följd av coronapandemin. Genom att uppmärksamma en mamma, mor- och farmor, styvmamma, svärmor eller extramamma kan din omtanke hjälpa barn till den trygga start i livet som de har rätt till. Särskilt i utsatta områden.

För att komma direkt till gåvoshopen, klicka här:  UNICEF gåvoshop (öppnas i nytt fönster). När du valt gåva kan du i nästa steg välja motiv till korten.

Tack!

Håller tummarna för att många kort skickas iväg. Vill du dela inlägget och tipsa flera om hur lite omtanke kan hjälpa många så är både jag och UNICEF så tacksamma. Varmt tack!

blomstermotiv unicef

Så stolt över detta uppdrag som jag gör pro bono. Fint att få hjälpa till där jag kan.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Varmt välkommen att också följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.