Personligt

Rum ute med mig som Inspiratören

16 november, 2019
Rum ute

Rum ute är ett av de magasin om trädgård och uteliv som jag gärna läser. Ett både vackert och inspirerande magasin. Tidigare i år hörde magasinet av sig och frågade om de fick lyfta mig som ’månadens insta’ och visa mitt blomsteralfabet. Såklart de fick det. Kort därpå fick jag frågan om jag ville medverka i ett lite längre reportage i vinternumret. Det gjorde mig riktigt glad och nu är numret ute och jag medverkar alltså som denna utgåvas ’Inspiratören’.

Rum ute

Rum ute och denna utgåvas ’Inspiratören’

Fyra sidor med Annelie, Blomster & Bakverk. Lite om mig, mitt skapande och blomsterpill, min trädgård och hur vi kan tänka vintertid med arrangemang och dukning. Och så lite om torkade blommor. Hur det hela började, mina tankar kring skapandet. Och så bjuder jag på receptet på mina mandelkakor med saffran och apelsin. Här ovan får du en liten titt på sidorna.

Från nästa nummer är förresten en annan inspiratör ny medarbetare på tidningen, Svante Öquist. De här orden från Svante värmde SÅ vill jag lova.

Under arbetets gång fick jag också frågan om en av mina bilder fick illustrera artikeln om den svarta och vita trädgården. Och sen kom den roligaste frågan av alla. Om jag ville skapa och fotografera omslagsbilden. Det svaret kom snabbt kan jag säga. Min första omslagsbild. Som ni förstår är jag galet stolt och glad över detta nummer av Rum ute.

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Emma Thun 16 november, 2019 at 19:34

  Så roligt Annelie! Skall titta efter tidningen i affären, vill så gärna läsa om dig och få se den fina framsidan ”på riktigt”.

  • Reply Annelie Andersson 16 november, 2019 at 19:35

   Alltid så omtänksam och fin. Tack Emma, hoppas du hittar tidningen. Kram!

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.