Personligt

Vill du nominera Blomster&Bakverk till Matbloggspriset?

8 september, 2016

Så är det dags för Matbloggspriset igen, det tillfälle på året när vi som bloggar om mat, dryck och bak dels uppmärksammas lite extra men även får tillfälle att ses och både inspireras och utbyta erfarenheter. Framför allt är det väldigt roligt att få träffa de där bloggkompisarna som man kanske lärt känna via blogg, kommentarer eller instagram. En extra fin dimension till det här med att blogga.

I fjol så nominerade ni, mina bästa läsare, mig i kategorin Folkets val och det räckte till en finalplats som i vanlig ordning avgörs genom röstning. Blomster&Bakverk slutade på en hedrande fjärdeplats och fantastiska Zeina tog hem priset med en rekordartad summa röster. En mycket värdig vinnare!

Nu är det dags igen och jag vill verkligen uppmuntra er att rösta på er favorit då det gör skillnad för både eldsjälarna bakom Matbloggspriset men även såklart bland oss som bloggar.

Det här gäller för ’Folkets val’:

Bloggar som handlar om mat, dryck, bakning, desserter och har varit regelbundet aktiva i minst 6 månader kan nomineras. Endast svenskspråkiga bloggar kan vara med.

Nominera kan man göra med start den 5 september och fram till och med den 2 oktober. Den 4 oktober presenteras de 10 finalisterna på hemsidan och sedan börjar omröstningen som pågår från den 5 till den 19 oktober.

Prisutdelning sker på Stockholm Food & Wine (Stockholmsmässan i Älvsjö) den 10 november.

Gå nu in och nominera din favoritblogg här och gör det nu. Skulle Blomster&Bakverk få din röst blir jag såklart oerhört glad! Själv vet jag precis vilka som ska få min röst.

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Emma T 8 september, 2016 at 07:00

    Självklart har jag nominerat dig :)

  • Lämna en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.