Raw tabbouleh på blomkål, med hummus och nektariner

1 september, 2017
raw tabbouleh på blomkål

Tabbouleh på nytt sätt hos Tina

Tabbouleh på blomkål blev en väldigt god rätt som jag lagade för ett tag sedan. Måste bara tipsa er om detta nu när det är säsong för blomkål. Hittade det perfekta receptet inne hos min bloggvän Tina med Grönt varje dag när jag letade inspiration. Valde att servera min tabbouleh tillsammans med en härlig hummus och lätt grillade nektariner. Och så massor av granatäpplekärnor, både vackert och gott. Här hittar du Tinas recept.

Den här gången provade jag Zeinas recept på perfekt hummus och den blev riktigt krämig och god.

Receptet påminner förresten en del om den vegetariska ceviche jag gjorde för något år sedan, kanske det receptet också kan inspirera inför helgens matlagning.

Njut av fredagen!

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?