Bakverk Frukost Glutenfritt

Internationella lakritsdagen 12/4

12 april, 2018
lakritsdagen

Den 12 april firas Internationella lakritsdagen – se där en dag värd att firas! Tillhör ju annars den skara som tycker att alla dagar som plötsligt poppat upp i kalendern gått till överdrift. Som ni säkert vet vid det här laget älskar jag lakrits och framför allt som krydda. Vet inte hur många jag pratat med som säger att de inte tycker om lakrits och som sedan ändrat sig när de smakat. Lakrits är en härlig smaksättning och så mycket mer än bara godis.

Så här på lakritsdagen har jag därför satt ihop ett urval recept med lakrits som du kan hitta här på Blomster&Bakverk. Du kan såklart också bara skriva ’lakrits’ i sökrutan. Välkommen att botanisera runt bland några av mina favoriter här nedan.

Och du, till helgen är det för tionde året Lakritsfestival i Stockholm. Massor av utställare, gott att smaka på och roligheter som händer på scenen. Ses vi där?

Recept smaksatta med lakrits

Vid närmare eftertanke så är näst intill alla recept glutenfria, några också utan vitt socker. Hoppas du klickar runt och hittar något nytt att prova. Och skriv gärna en kommentar. Om du provar något av recepten, berätta vad du tyckte. Eller skriv en rad om jag lyckats omvända dig till lakritsfantast. Det skulle ju vara fantastiskt roligt!

Njut av dagen!
∼ Annelie ∼

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.