Bröd Glutenfritt Vegetariskt

Banan- och bovetebröd (glutenfritt) och Månadens Gröna i februari och mars

7 mars, 2017
banan- och bovetebröd

När jag var värd för Månadens Gröna i oktober var det under temat Höstmys och ett av alla fantastiska recept som kom in var ett Banan- och bovetebröd. Bidraget skickades in av Sylwia ∼ Vibrant Food Stories, och jag skrev då i mitt samlingsinlägg att jag blev så sugen på att baka brödet. Nu först har det blivit av men bättre sent än aldrig för det här var gott!

banan- och bovetebröd

Banan- och bovetebröd

Brödet är alldeles lagom sött (jag tog dessutom en mindre mängd kokossocker), går snabbt att fixa och smakar finfint till en kopp te. Här finns receptet på Sylwias ”Tokgott bananbröd med bovete”.

Apropå Månadens Gröna så är det dags att kika in till Annie ∼ Vegokäk igen. Annie var månadsvärd i februari och ni minns kanske att temat var baljväxter. Själv bidrog jag med en vardaglig kikärtsgryta och det har kommit in flera goda bidrag. Missa inte att kika in här och inspireras Månadens Gröna – baljväxter, era bidrag.

Och nu är det dags för en ny månad och ett nytt tema- morötter! I mars är det Lovisa ∼ Polichinelle som tar hand om oss. Sätt igång och laga mat och kom med era bidrag. Senast den 25:e ska de lämnas med länk i inlägget där Lovisa berättar mer och även bjuder på sitt bidrag, Morots-Nicecream. Låter verkligen spännande!

∼ Annelie ∼

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Bloggport | Senaste nytt från svenska bloggvärlden 7 mars, 2017 at 10:14

    […] Vidare till bloggen […]

  • Lämna en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.