Bakverk & Tårtor Glutenfritt Tips

Glutenfria kolasnitt och bloggtips – Älska att baka

7 april, 2017
glutenfria kolasnitt

Idag vill jag tipsa om en skön böna, Caroline Ahlqvist med bloggen Älska att Baka. Och så har jag gjort hennes glutenfria kolasnitt som jag verkligen kan rekommendera er att baka!

Kolasnitt tycker jag ska smaka kola och så ska de vara så där lite lagom sega. Det blir kakorna om du bakar dem som Caroline gör. Här hittar du receptet på hennes Glutenfria kolasnittar. Och vill du baka med gluten så tipsar Caroline om att du kan ersätta rismjöl och majsstärkelse med 4 dl vetemjöl.

caroline ahlqvist

Bloggtipset – Älska att Baka

Kan direkt säga att det inte är många som jag ger epitetet en skön böna, men på Caroline passar det verkligen in. Och det är med massor av kärlek jag säger det. Som så många andra satt jag där framför teven och såg Hela Sverige Bakar (2013) och hejade på både Caroline och alla andra. Och så vann hon hela rasket. En härlig personlighet som jag nu har fått lära känna lite grann och träffa i olika sammanhang. Det är jag så himla glad för.

Caroline bjuder på massor av recept såklart men skriver också om livet som tvåbarnsmamma, kostrådgivare och massageterapeut. Och så älskar hon att träna också och håller i pass. Förstår inte riktigt hur hon hinner med allt.

Caroline har precis som jag mer och mer gått över till att äta och baka glutenfritt så det känns roligt att ha det utbytet av varandra. Om du inte redan följer henne tycker jag att du ska göra det. Älska att Baka: blogg, facebooksida och instagram.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.