Bakverk & Tårtor Glutenfritt

Jordgubbsmazarin med rabarber (glutenfritt)

5 juli, 2018
jordgubbsmazarin med rabarber

Blicken föll genast på ’Jordgubbsmazarin med rabarber’ när jag letade receptinspiration i helgen. Hittade plötsligt den där boken med glutenfritt som jag köpte för länge sedan men inte hunnit baka något från. Det visade sig hursomhelst vara helt rätt val. Inte bara för att jag har en massa rabarber kvar att skörda i trädgården. När jag ändå var i farten gjorde jag två. Den ena åt familjen upp och den andra tog jag med till glada arbetskamrater. Smaskens med andra ord.

Det passade förresten utmärkt bra att servera en stor slev vaniljsås till denna ljuvliga jordgubbsmazarin.

rabarber

Boken jag hittade i hyllan heter Glutenfritt: Baka drömgott till fest & vardag med recept av Elisabeth Johansson och vackra bilder av Wolfgang Kleinschmidt. Finns massor av på papperet bra recept i boken och hoppas jag kan baka lite mer från den framöver. Det är ju så mycket jag vill hinna med och tiden räcker inte till. Men ett sådant här bra tips vill jag inte undanhålla er och turligt nog finns receptet på Elisabeths jordgubbsmazarin även att hitta här, så varsågoda att baka!

Vill du ha mer inspiration på vad du kan göra med rabarber är det bara att skriva in ’rabarber’ i sökrutan högst upp. Du kanske vill baka glutenfria rabarbermuffins, en glutenfri smulpaj eller varför inte röra ihop en omgång av den ljuvliga rabarberkompotten!

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.