Recept med lakrits

17 maj, 2017
recept med lakrits

Blev så glad när Haupt Lakrits hörde av sig och frågade om de fick använda mitt recept och foto i en trycksak med recept med lakrits. I min yrkesroll har jag tagit fram otaliga foldrar men det här är första gången som jag själv är med på bild och framför allt med ett recept och tillhörande foto. Och så fint sen, att få finnas där tillsammans med bloggvännen Fredriks Fika.

För mig som älskar lakrits är samarbetet med Haupt väldigt roligt. Det känns när en produkt ligger en varmt om hjärtat. Och att få ta fram recept och foton med fria händer är vansinnigt utmanande och roligt.

Alla recept som jag tagit fram till Haupt finns såklart på lakrits.se


Recept med lakrits

Söker du på lakrits i sökrutan uppe till höger så finns det en hel del recept med lakrits även här hos mig. Förstås! Eller vad sägs om …

Hoppas du hittar något du tycker om!

Skriv gärna en rad
  • Grattis, vad roligt! Dina recept och bilder är fantastiska så det är egentligen inget konstigt alls ;-) Jag lagar mer och mer vegetariskt och du är en stor inspirationskälla. Kram

    • Om du visste hur glad jag blir att läsa sådana här kommentarer! Får en sådan skjuts och energi att fortsätta med det jag gör. Tusen tack och kram tillbaka.

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?