World Meat Free Day 12 juni
12 juni, 2017World Meat Free Day World Meat Free Day är ett globalt initiativ som i år går av stapeln för tredje…Ett år med Månadens Gröna, tretton gröna recept
24 maj, 2017Tänk vad fort ett år ändå går. Maj månad ifjol drog vi igång vegetariska matutmaningen Månadens Gröna. Tillsammans med ett…Filopaj med sparris och cashewricotta
6 maj, 2017Nu är efterlängtade vårprimören äntligen här och vi njuter frasig filopaj med sparris och cashewricotta. Ett tjockt lager frasiga filodegsark täcks…Månadens Gröna april – Tema P, samlingsinlägget
28 april, 2017Tusen tack för ALLA fantastiska bidrag till Månadens Gröna april! Den här månaden har jag haft glädjen att vara månadsvärd…Provencalsk grönsakslåda, en flerfärgad god grön rätt
5 april, 2017Provencalsk grönsakslåda är perfekt när både potatis, purjolök och palsternacka är i säsong. Här kan man förstås anpassa rätten efter…Banan- och bovetebröd (glutenfritt) och Månadens Gröna i februari och mars
7 mars, 2017När jag var värd för Månadens Gröna i oktober var det under temat Höstmys och ett av alla fantastiska recept…Kikärtsgryta, en vardagsvegorätt
24 februari, 2017En kikärtsgryta har sett dagens ljus efter att jag tänkt att jag vill samla på mig ett urval vegorätter som är…Baljväxter är februaritemat i Månadens Gröna
13 februari, 2017Visst kan man göra en tårta på baljväxter, svarta bönor är huvudingrediensen i denna Mocha Black Bean Mousse cake, en ljuvligt…Morotssoppa med apelsin och ingefära
22 januari, 2017En len morotssoppa med smak av apelsin och ingefära. Servera gärna soppan med goda tillbehör. Hemma hos mig fanns rostade…Ugnsrostad brysselkål med granatäpple
25 november, 2016Ugnsrostad brysselkål med salvia och granatäpple. Ingredienserna till min rätt är färsk brysselkål, rödlök, salvia, olivolja och salt samt granatäpple.…